Информация, Доставка

          ЦЕНА и СРОК за ДОСТАВКА 

     При доставка с ЕКОНТ Експрес всяка поръчка на стойност по-голяма от 100,00 лева е с БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА.

 

     Цената на доставката зависи от теглото на продуктите /означено е в Спецификация --> Тегло: на всеки продукт, а общото тегло на пратката се изписва в Кошницата при направени покупки/.

     Цената на доставката зависи от срока на доставка /при по специални изисквания/.

     Цената на доставката зависи от нейният вид, дали е от врата до врата: куриерска или от офис до офис: пощенска.

     Цената на доставката с ЕКОНТ Експрес до 100,00 лева /включително/ се намалява с 20% от основната тарифа за всички пощенски и куриерски пратки /без писма, по договор с ЕКОНТ Експрес/

     Цената на доставката с ЕКОНТ Експрес се формира и изчислява автоматично при избора на този доставчик и избиране на вида на доставка и адреса.

           При избор на  “Експресна доставка с куриер”, Цената на доставката се формира по правилата и тарифите на съответния куриер. Фирма  ЕТ "Виатан системс - Йоланта Атанасова" има възможност да изпълни доставката през следните Куриери:

Лого Найменование Юредическо лице Цени
RAPIDO "Рапидо Експрес енд Лоджистикс" ООД
SPIDY "Спиди" АД  
TRANSPRESS ТРАНСПРЕС
StarPost "Стар Пост" ООД
ЛЕО експрес "Лео Експрес" ЕООД
DHL Deutsche Post DHL
M&BM Express „МиБМ Експрес” ООД
BULPOST „Български пощи” ЕАД  
CITY Express "Сити Експрес" ООД
In Time "Ин Тайм" ООД

    

                                  Легенда: Тарифа ; Калкулатор

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Срок на доставка:

     За страната:

          - до 2 работни дни с ЕКОНТ Експрес, като Потребителят може да избера денят за доставка.

          - с  друг куриер - по договаряне

     За Европейски съюз:

          - по договаряне

 

ЭЭ01

          Когато това е споменато изрично  в  Описание на  Продукт и има тази икона  , Въпросният продукт може да бъде закупен от фирма ДЗЗД „Булс”. Книжарницата на фирмата се намира  на Адрес:  България, гр. Варна, ЖК Младост, бл. 141, вх. 7, Партер, ПК 9020; Транспорт: линия 148; Спирка: Възраждане  GPS 43.231592, 27.886083 --> 43°13'53.73"N 27°53'09.90", /Карта  / на същите цени посочени в LiteRa-VSCo.

          Работно време за обслужване на клиенти:

     Понеделник - Събота 07:30-13:00 ч.

     Понеделник - Петък 15:00-19:00 ч.

    GSM: +359-885-265-093 - Райчо Шопов

 

 За повече информация [тук] .

 

          ПЛАЩАНЕ:

Можете да заплатите избраните от Вас продукти по следните начини:

     1.   Наложен платеж - заплащате на куриера при получаване на стоката.

     2.   Чрез PayPal - необходимо е да имате регистрация.

     3.   Чрез ePay - необходимо е да имате регистрация.

     4.   Чрез EasyPay - стоката се заплаща предварително чрез плащане в брой на касите във всички институции и офиси със знака на EasyPay.

     5.   Чрез В-Pay - стоката се заплаща предварително чрез плащане с дебитна или кредитна карта на всеки банкомат /АТМ/ който поддържа системата В-Pay

     6.   По банков път - стоката се заплаща предварително чрез банков превод съгласно издадена от нас проформа-фактура с валидност 3 дни.

     7.   Чрез Пощенски Запис /чрез Български Пощи/.

 

          Защо сме избрали Регистрация, а не анонимна поръчка? 

     1. Регистрацията е безплатна.

     2. При регистрация еднократно се описва точния адрес за доставка и данни за клиента. По този начин се избягват грешки при доставки и при съставяне на фактури.

     3. При регистриран клиент /вече потребител/, следващата поръчка ще стане много по-бързо.

     4. Потребителите, ако желаят, получават месечния бюлетин с промоционални стоки.

     5. Он-лайн се следи статуса на поръчката.

     6. Може лесно да се създаде списък с любими продукти.

     7. Има достъп до всички електронни поръчки, които са направени през нашия сайт.

     8. Последно, но не на последно място избягваме донякъде злонамерени действия на конкуренти и клиенти които, могат да блокират продукти и услуги.

 

***---/////---*****---/////---*****---/////---*****---/////---*****---/////---*****---/////---*****---/////---*****---/////---*****---/////---*****---/////---*****---/////---*****---/////---*****---/////---*****---/////---*****---/////---***

 

 

 

 

ДРУГА ПОЛЕЗНА ИНФОРМАЦИЯ

ЭЭ02

                     Светът на изненадите

          Това е сайт посветен на изненадите по различни празнични поводи, а дори и без повод. В сайта ще намерите много идеи за изненади, повечето от които са авторски. В сайта има и много съвети, как се правят изненади по определен повод и за определен човек - мъж или жена, възрастен или дете, познат или непознат.

          Освен безплатните идеи за изненади, екипа може да Ви окаже съдействие да измислите оригинална изненада. Услугата няма фиксирана цена, защото неизвестните са много - мащаба на събитието, вашия бюджет, сложността на изненадата, както и способността Ви да изразите от какво се нуждаете и да възприемете идеите, които ще получите. Желаем Ви прекрасни изненади! За повече информация:    или 

 

ЭЭ03

 

     Светът на подаръците

         Това е магазин за уникални и оригинални, ръчно изработени подаръци за различни празници и поводи, както и без повод.  Пишете на viatans@abv.bg, ако не намирате нещо или Ви трябва нещо малко по-различно от това, което сте видели в магазина или на друго място. Ако е във възможностите на авторите, като техника и материали, както и ако Ви устройва предложената цена, ще бъде направено за Вас. Ако искате подарък, който вече е продаден, попитайте дали е възможно бъде направен подобен. Подаръците са ръчно изработени и няма как да бъдат едно към едно еднакви. Ръчно изработените подаръци са заредени с положителна енергия, която носи невидимо, празнично послание на неговия получател.

          Нека в живота ни има място за празници, подаръци и радост. Подарявайки подарък, дарявате радост! За повече информация:   или 

 

 

Работи на OpenCart
Litera-VSCo © 2018